Insikt Inspiration Inlärning

Storsäljaren!

Dela med andra: Facebook Twitter

Konsten att få andra att prestera - praktisk handbok i coachande ledarskap

”Konsten att prestera ger inspiration till enkla verktyg i min vardag som jag direkt kan använda. Ett litet uppslagsverk för mig som chef.”
Pia Bernåker, kontorschef SEB

Hur skulle det vara om dina medarbetare tog mer ansvar, gjorde bättre resultat, blev mer delaktiga i verksamheten och med ännu bättre kvalitet?

Vill du dessutom undvika energiläckage, onödigt extraarbete och medarbetare som inte gör det som borde göras. Du håller redskapet i din hand, en praktisk handbok i coachande ledarskap. Boken ger dig grunderna i framgångsrik coachning och hur du får mer självgående medarbetare som är delaktiga i framgången. Den riktar sig till dig som chef och ledare, både inom det privata näringslivet och inom offentlig sektor. Även idrottsledare och ledare inom ideella verksamheter har nytta av tankarna, exemplen, övningarna och reflektionerna som ges.

Du får bl a 26 coachverktyg, 15 fristående kapitelfrågor för din reflektion, mer än 50 exempel på användbara coachfrågor.

”Det är en lättläst och lättförstålig tipsbok om coachning. Den väcker många tankar som får även mig som ledare och coach att växa. Boken är en bra sammanfattning av ”värt att veta” om coachning och jag kommer att använda boken som ledstjärna i mitt ledarskap.”
Tarja Malvalehto, gruppchef Coor Service Management

Författare: Kenth Åkerman
Rek. pris: 339 kr

ISBN: 978-91-86439-08-8

Andra upplagan, oktober 2010. Första upplagan, 1500 ex, sålde slut på ca 6 veckor.

Smakprov? Ladda hem här »

NYHET!
Nu även som E-bok, ladda hem via:
Livrel 24 |  Elib |  Adlibris

Beställ via:
Passionochperspektiv.se |  Bokus.com |  Adlibris.se

© RB Publishing 2010, Webmaster: Anders Hansson, webdesign: anderdog
RB Publishing
Petter Emils Gård
S-434 98 Kungsbacka
Telefon: 0300-308 70