Insikt Inspiration Inlärning

DVD: Mera Flyt!

Dela med andra: Facebook Twitter

DVD: Mera flyt - motivation och arbetsglädje

Utbildningspaketet är i åtta delar, med ca 25 kraftfulla övningar, reflektioner och fördjupande bonusmaterial. Totalt ca 4 tim, varav ca 1 tim bonus coachning (motivationens kraft, framgångsrik coachning, mål och fokus, coacha dig själv). Inget ”vanligt” inspelat föredrag som ger glädje för stunden utan ett gediget utbildningsmaterial som ger långsiktig effekt.

Äntligen! Ett utbildningspaket på DVD som ger effekt.

"Jag har utvecklat medarbetare och chefer på heltid i över 10 år och letar ständigt nya sätt att öka inlärningen, skapa insikt och förändring. Film har traditionellt använts lite och när det gjorts har det varit inspelade föredrag rakt upp och ned. Med DVDn "Mera flyt - motivation och arbetsglädje" har jag velat skapa något annorlunda." säger Kenth Åkerman, mental coach, inspiratör och författare.

Filmklipp, övningar och reflektioner. 8 avsnitt om ca 15-20 minuter vardera samt tillhörande övningar. Du får dessutom en praktisk arbetsbok som laddas ner via www.meraflyt.nu.

Effektiv utbildning i personlig utveckling för privat och professionell framgång. Att jobba med enskilt eller varför inte i grupp med en träff i veckan...

Utbildare: Kenth Åkerman
Förlag: RB Publishing
Produktion: Aveny Production

ISBN: 978-91-86439-09-5

Klipp från DVD:n, mer info mm finns på www.meraflyt.nu »

Beställ via:  Passionochperspektiv.se  |  Bokus.com  |  Adlibris.se

© RB Publishing 2010, Webmaster: Anders Hansson, webdesign: anderdog
RB Publishing
Petter Emils Gård
S-434 98 Kungsbacka
Telefon: 0300-308 70